Binnenkort winkelen in Ede? Kom dan ook eens naar Barneveld: het gezelligste dorp op de Veluwe. Met ruim 150 verschillende soorten winkels hebben we elk ingrediënt in huis voor een geslaagde dag uit. Lokale shops, bekende merken en veel restaurants. Barneveld Centrum heeft alles!


Winkelaanbod

Barneveld heeft een geschikt winkelaanbod voor jong en oud. Dat hoort u misschien vaker, maar in ons geval is dat echt zo. De meiden scoren bijvoorbeeld een outfit van B1 Fashion, terwijl de moeders de nieuwste damesmode passen bij Janse Mode. Ook de mannen, vaders en vriendjes kunnen met een gerust hart meekomen. Een paar sneakers van Soeterboek, een nieuwe trui bij De Garage of loop bij een van onze witgoedzaken binnen voor een ’testvlucht’ met een drone.

De 100+ winkels op het gebied van mode, lifestyle, wonen en meer maken Barneveld tot een altijd gezellig winkelcentrum.

Meer weten? Bekijk hier het volledige winkelaanbod.


Horeca

Niet alleen de winkels, maar ook onze Barneveldse horeca doet zeker niet onder voor die van Ede. Begin de dag met een zelfgebrande cappuccino of ijskoffie bij Sophia’s Coffee, bestel tussen de middag een uitsmijter bij Eetcafé de Gribus, plof neer op het terras van wijnbar Stads Food & Wine voor een borrel en maak uw dagje winkelen in Barneveld compleet met een steak of spare ribs bij B.A.S Barneveld. En dan hebben we een groot deel van de horeca nog niet eens genoemd!

Zin in wat lekkers? Bekijk hier het complete horeca-aanbod.


Evenementen

Shoppen in Barneveld is meer dan alleen shoppen. Zo zorgt de Barneveldse Middenstandsvereniging bijna elk weekend voor gezellige activiteiten. Van live muziek door bekende singer-songwriters tot aan activiteiten voor de hele familie als een Porsche 356 Meet & Greet en de bekende Oud Veluwse Markt.

Bekijk hier onze agenda voor de komende weken.


Genoeg redenen dus om naast winkelen Ede ook naar Barneveld te komen. Hopelijk tot snel!