Van plan om te winkelen in Amersfoort? Kom ook eens naar Barneveld: het gezelligste dorp van de Veluwe. Met ruim 150 verschillende soorten winkels hebben we elk ingrediënt in huis voor een geslaagde dag uit. Plaatselijke shops, bekende merken en veel horecagelegenheden. Barneveld Centrum heeft alles!


Winkelaanbod

Het klinkt misschien cliché, maar Barneveld heeft een geschikt winkelaanbod voor jong en oud. De meiden scoren bijvoorbeeld een toffe outfit van B1 Fashion, terwijl de moeders de laatste damesmode passen bij Janse Mode. Ook de vaders, mannen en vriendjes kunnen met een gerust hart meekomen. Een paar schoenen van Soeterboek, nieuwe jeans bij De Garage of loop bij een van onze witgoedzaken naar binnen voor een ’testvlucht’ met een drone.

De 100+ winkels op het gebied van mode, wonen, lifestyle en meer maken Barneveld tot een bruisend winkelcentrum.

Meer weten? Bekijk hier het complete winkelaanbod.


Horeca

Niet alleen onze winkels, maar ook de Barneveldse horeca doet zeker niet onder voor die van Amersfoort. Begin de dag goed met een zelfgebrande latte of espresso bij Sophia’s Coffee, geniet tussen de middag van een lokaal eitje bij Eetcafé de Gribus, plof neer op het altijd zonnige terras van winebar Stads Food & Wine en maak uw dagje winkelen in Barneveld compleet met een diner bij B.A.S Barneveld. En dan hebben we een groot deel van onze horeca nog niet eens genoemd!

Honger gekregen? Bekijk hier het complete horeca-aanbod.


Evenementen

In het centrum van Barneveld is altijd wel iets te beleven. Zo zorgt de Barneveldse Middenstandsvereniging bijna elk weekend voor gezellige activiteiten. Van live muziek door lokale en bekende singer-songwriters tot aan grote activiteiten als een Porsche 356 Meet & Greet en de bekende Oud Veluwse Markt.

Bekijk hier de volledige agenda voor de komende weken.


Genoeg redenen dus om naast winkelen Amersfoort ook eens naar Barneveld te komen. Hopelijk tot snel!