Bij Oorwerk Audiciens bij Kaasschieter staan professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. De klant staat bij ons voorop. Bij Oorwerk doen wij dan ook geen snelle hoortest, maar luisteren eerst rustig naar u. Bij een passende oplossing komt namelijk meer kijken dan alleen een geschikt hoortoestel. Voor iets dat zo persoonlijk is als uw gehoor, vinden wij een persoonlijke aanpak ontzettend belangrijk.

 

Wat voor de één een goede hooroplossing is, hoeft dat voor de ander niet te zijn. Aan de hand van uw hoorwens geven wij u daarom advies op maat. Bij Oorwerk hebben wij dan ook geen hoortoestel voor iedereen, maar maatwerk met keus uit de topmerken.

 

Voordat u een beslissing neemt, bieden wij u de mogelijkheid om eerst enkele weken vrijblijvend de hoortoestellen te proefhoren. Zo kunt u zelf ervaren hoe een goed gehoor bijdraagt aan de kwaliteit van uw dagelijks leven alvorens u een keuze maakt. Bij ons hoeft u daar niet weken voor te wachten, maar kunt u nog dezelfde dag buiten het verschil horen.

 

Oorwerk Audiciens bij Kaasschieter

Jan van Schaffelaarstraat 11-1
Barneveld

0342 745 003

www.oorwerk.nl

Facebook

LinkedIn

Oorwerk logo