FParts

Dè onderdelenwinkel met persoonlijke service!

We hebben een zeer breed assortiment aan huishoudelijke onderdelen en producten. Zo hebben we verschillende soorten printerinkt in ons assortiment voor alle populaire merken en types. Daarnaast hebben we ook een ruime keuze aan lampen, in allerlei soorten en maten. Maar ook voor computeronderdelen kun je bij ons terecht, van harde schijven tot bekabeling.

En mocht je stofzuiger kapot zijn, dan hoef je niet meteen een nieuwe te kopen. Wij hebben namelijk een ruim en divers assortiment aan stofzuigeronderdelen direct op voorraad, zoals slangen, zuigmonden, filters en stofzuigerzakken. Fparts is dè stofzuigerspecialist.

Zoek je accessoires voor de fiets of auto? Dàt hebben wij! Ook gereedschap, elektra, batterijen, tape, kabels, verfspullen en nog veel meer liggen gewoon bij ons in de winkel.

Hebben we een product overhoopt niet in onze fysieke- of online winkel? Ook dan kunnen we het alsnog in huis hebben of bij jou thuis laten afleveren. Wij hebben namelijk een breed netwerk van gespecialiseerde leveranciers en fabrikanten die, net als ons, voor jou klaar staan om het juiste product te leveren.

We zijn de enige echte onderdelenwinkel van Barneveld.

Loop gerust eens binnen bij onze winkel, bij Fparts ben je altijd van harte welkom.

Nieuwstraat 24
Barneveld

0342 – 701 355

[email protected]