Lieve allemaal,
 
Ook voor ons Barnevelders is het een onzekere tijd. Laten we vooropstellen dat de gezondheid van iedereen het allerbelangrijkst is. Als Barneveldse Middenstandsvereniging staan wij volledig achter de adviezen van het RIVM. Denk aan jezelf en denk extra aan anderen ❤️
 
De komende weken worden anders dan gebruikelijk. De horeca is inmiddels gesloten, evenementen gecanceld en in de winkels zijn de nodige maatregelen getroffen. Alle ondernemers in Barneveld Centrum doen er alles aan om jullie zoveel mogelijk van dienst te blijven. Ook in deze crisistijd staan jullie wensen op nummer 1. Want zonder winkelend publiek zou ons mooie centrum niet kunnen bestaan. De lokale middenstand heeft – zeker nu – jullie hulp keihard nodig! Koop bijvoorbeeld een waardebon, bestel iets via de webshop van de lokale ondernemers of maak gebruik van de bezorgservice die sommige winkels bieden. Alle beetjes helpen 😄 Bekijk op deze pagina de extra services die onze ondernemers aanbieden.
 
De meeste winkels blijven voorlopig geopend, maar hanteren vaak wel gewijzigde openingstijden. Houd in het centrum afstand van elkaar, ga niet met teveel mensen een winkel in en was na thuiskomst direct je handen. We willen iedereen ook op het hart drukken thuis te blijven bij klachten. Ook al is het ‘slechts’ een klein hoestje of een lichte keelpijn. Veiligheid boven alles.
 
Bedankt voor jullie begrip, geduld en medewerking. Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze periode. Laten we ervoor zorgen dat de impact waar mogelijk beperkt blijft. Samen staan we sterk!
PS: tot en met 31 mei parkeer je gratis in Barneveld Centrum. Met uitzondering van de parkeergarage van de Bijenberg en het Gowthorpeplein van woensdag 18.00 t/m donderdag 15.00 (in verband met de markt).