Wij zijn Muziekgezelschap De Harmonie, een warme muziekvereniging voor jong en oud, waar we oog hebben voor elkaar. Naast samen muziek maken hebben we ook gezellige niet-muzikale activiteiten.

Onze vereniging bestaat uit verschillende orkesten. Ons grootste orkest is het Barnevelds Philharmonisch Orkest. Dit orkest bestaat uit ongeveer 50 leden en geeft concerten voor een breed publiek. Daarnaast loopt dit orkest ook op straat met Koningsdag.

Ons opleidingsorkest heet De Jonge Phil. Dit orkest leidt leerlingen op voor het Barnevelds Philharmonisch Orkest. Phil Good bestaat uit ruim 30 leden en is er voor muzikanten die op een ontspannen manier in orkestverband muziek willen maken. Het orkest is met name bestemd voor volwassenen vanaf 35 jaar.

Naast verschillende orkesten kan je ook muzieklessen bij ons volgen. Bij De Harmonie krijg je een instrument in bruikleen als je lid wordt. De muziekopleiding van onze jeugd staat bij ons hoog in het vaandel. De leerlingen spelen al snel mee in ons Leerlingenorkest, zodat zij leren hoe leuk het is om samen muziek te maken!

Meer weten over onze vereniging? Bekijk onze website: www.deharmoniebarneveld.nl

Theaterplein 1
Barneveld

 

Facebook

Instagram