Op zaterdag 3 oktober is het weer tijd voor de jaarlijkse Rode Loper Dag. Deze editie zonder modeshows, maar we rollen wel op heel veel andere manieren de rode loper voor jullie uit!

Het Prijzenrad is terug!
Op Rode Loper Dag is jouw aankoop een garantie voor leuke prijzen. Koop je op zaterdag 3 oktober voor 10 euro of meer bij een van de winkeliers in Barneveld Centrum? Dan mag je een slinger geven aan ons Prijzenrad 😀 Van een bos bloemen tot waardebonnen, je hebt altijd prijs.

Je vindt het Prijzenrad tussen 12.00 en 16.00 bij de Grote Kerk. Houd uiteraard rekening met de 1.5 meter afstand en kom bij drukte op een later moment terug. Per persoon / huishouden mag je in totaal een keer deelnemen, zodat er voor iedereen een prijs is 😉

Ritje in de bloemendraaimolen
Voor de kleine kinderen staat er in de middag op het Raadhuisplein een draaimolen. Kom een gratis ritje maken in deze leuke attractie.

Acties in de winkels
Winkelen in Barneveld Centrum is elke dag een feest. Op Rode Loper Dag wordt iedereen extra in de watten gelegd. Van activiteiten tot kortingsacties, de winkels hebben ieder een eigen invulling. Houd onze Facebook en Instagram in de gaten voor alle acties.

De Muzikale Marskramer
Tijdens het shoppen winkelen zorgt de Muzikale Marskramer voor de gezelligheid.

Kortom: genoeg te beleven op de Rode Loper Dag. Tot zaterdag 3 oktober!