Van 6 januari t/m 27 januari 2018 organiseert Ward’s Art in samenwerking met ondernemers en kunstenaars voor het derde jaar Kunstetalages Barneveld.

Kunstetalages Barneveld brengt (amateur)kunstenaars en ondernemers uit Barneveld samen. Zij worden uitgedaagd om een bijzondere etalage te creëren waarin zowel het kunstwerk als de producten van de ondernemer tot hun recht komen. Al deze prachtige etalages samen vormen een aantrekkelijke route voor het publiek, waarin tot uiting komt wat Barneveld te bieden heeft.

De mooiste etalage
Het publiek en een vakjury stemt op de mooiste etalage. Welke etalage verbaast door zijn unieke uitstraling? Waar zijn kunstwerk en producten het mooiste gecombineerd? De winnende kunstenaar ontvangt een maand exposeren bij Ward’s Art en de winnende ondernemer ontvangt de prachtige ‘mooiste etalage’ wisselkip. Ook onder de inzenders uit het publiek wordt een superkip verloot.

Kinderen
Ook aan het jonge publiek is gedacht. Voor hen zijn letters in de etalages gelegd, die samen een slagzin vormen. Onder de goede inzenders wordt een kunstworkshop voor de hele klas verloot..

Route
De route kan je vanaf begin januari downloaden via deze site, maar is o.a. ook af te halen bij Ward’s Art, Dijkje 5 in Barneveld.