Van 5 januari t/m 26 januari 2019 organiseert Ward’s Art in samenwerking met ondernemers en kunstenaars voor het vierde jaar Kunstetalages Barneveld.

Kunstetalages Barneveld brengt (amateur)kunstenaars en ruim 50 ondernemers uit Barneveld samen. Zij worden uitgedaagd om een bijzondere etalage te creëren waarin zowel het kunstwerk als de producten van de ondernemer goed tot hun recht komen. Al deze prachtige etalages samen vormen een kunstroute door Barneveld Centrum.

De mooiste etalage
Het publiek en een vakjury stemt op de mooiste etalage. Welke etalage verbaast door zijn unieke uitstraling? Waar zijn kunstwerk en producten het mooiste gecombineerd? Breng jouw stem uit en laat het weten! De winnende kunstenaar ontvangt een maand exposeren bij Ward’s Art en de winnende ondernemer ontvangt de prachtige ‘mooiste etalage’ wisselkip. Onder iedereen die zijn stem uitbrengt wordt een ‘superkip’ verloot.

Kinderen
Ook aan het jonge publiek is gedacht. Voor hen zijn letters in de etalages gelegd, die samen een slagzin vormen. Onder de goede inzenders wordt een kunstworkshop voor de hele klas verloot. Leuk!

Concertroute vrijdag 25 januari
Op vrijdagavond 25 januari zijn er in samenwerking met de Muziekschool 3 mini-concerten langs de route. Elk muziekgezelschap geeft twee keer een concert van zo’n 20 minuten. De eerste start om 19.15 uur en de tweede om 20.00 uur. De mini-concerten vinden plaats bij: Van Dal Mannenmode, Elroba en Ward’s Art.

Route
Haal jouw gratis route op bij Ward’s Art op het Dijkje of bij de deelnemers (die je herkent aan onderstaande poster).