Lang leve de koning! Op aanstaande zaterdag 27 april viert Nederland Koningsdag. Ook ons centrum kleurt die dag oranje, rood, wit en blauw.

Traditiegetrouw start de dag al vroeg in de morgen. Wil je de beste deals scoren? Zorg dat je als eerste op de kleedjesmarkt bent. De rest van Koningsdag staat in het teken van veel gezelligheid. Voor jong en oud. Geniet met de hele familie van alle activiteiten in en rondom het centrum. Bijvoorbeeld van de Kinderspelen op het Gowthorpeplein. Of kijk op een mega scherm live mee met het bezoek van de koninklijke familie aan Amersfoort.

Of shop met speciale Koningsdagkorting bij de ondernemers. En plof daarna neer op het terras voor een drankje. Veel horeca zorgt ook voor live muziek, dus het is de hele dag één groot feest!

Koningsdag 2019 Barneveld

 

Huren van een kraam

Op Koningsdag is het mogelijk (particulier en zakelijk) een kraam te huren in ons centrum. De kosten voor particulieren zijn hiervoor 30,65 euro (inclusief administratiekosten). Je kunt een voorkeur voor de locatie opgeven, maar we garanderen niet dat je daar ook terecht komt. Stuur een mailtje met jouw gegevens naar [email protected]. Dan sturen we je een link om online te betalen toe. Zodra deze is voldaan, is de kraam gereserveerd. In de week voor Koningsdag ontvang je vervolgens meer informatie.

Zakelijk een kraam huren? Mail dan naar [email protected] met jouw gegevens + een korte omschrijving toe wat je op de kraam wilt verkopen. Dan nemen we snel contact op over de mogelijkheden en daarbijbehorende kosten.