In verband met het Coronavirus zijn de vieringen op Koningsdag afgelast. Wel vragen we iedereen om op 27 april hun vlag met wimpel op te hangen 😀


Ligt jouw rood-wit-blauwe outfit al klaar? Want natuurlijk vier je ook dit jaar Koningsdag in Barneveld Centrum. Bekijk hieronder het programma voor 27 april:

Vrijmarkt – 9.00 tot 16.00
Scoor jouw koopjes op de kleden en kramen door het centrum. De Oranjevrijmarkt vindt plaats in de Langstraat, Jan van Schaffelaarstraat, Nieuwstraat en op Het Dijkje.

Wil je zelf een kraam om spullen te verkopen? Stuur een e-mail naar [email protected] met daarin jouw gegevens en welke producten je wilt verkopen. Een kraam kost voor particulieren € 30,65 en voor zakelijke verkoop € 50,65.

Kinderspelen – 10.00 tot 16.00
Op Koningsdag staat het Gowthorpeplein vol met de leukste activiteiten voor kinderen. Kom dus springen, glijden, draaien, rennen, schminken en nog veel meer. De toegang is gratis en bij ieder toestel is toezicht aanwezig.

Oldtimerrit – 10.00 tot 11.00
Het parkeerterrein van de Kapteijnstraat is het verzamelpunt voor alle deelnemers van de Oranjerit. De oldtimers verzamelen rond 10.00 en vertrekken een uur later.

Aubade – 10.00
De gedecoreerden van de gemeente Barneveld worden traditiegetrouw toegespeeld door de Harmonie. Locatie: het bordes van het oude Raadhuis

En nog veel meer
Voor de rest is er op Koningsdag door het hele centrum overal wel wat te beleven. Plof bijvoorbeeld neer op het terras of dans mee op de live muziek bij de horeca. Tot de 27ste dus!

 

PS: zet voor 50 cent jouw fiets neer in de bewaakte fietsenstalling op het parkeerterrein van de Kapteijnstraat 😉