Binnenkort winkelen in Veenendaal? Breng ook eens een bezoek aan Barneveld: het gezelligste dorp van de Veluwe. Met ruim 150 verschillende winkels beschikt Barneveld over alle ingrediënten voor een complete dag uit. Lokale winkeliers, bekende merken en veel restaurants. Barneveld Centrum heeft alles!


Winkelaanbod

In Barneveld winkelen is voor iedereen. Jong én oud. Dat hoort u vast vaker, maar in ons geval is dat echt zo. De meiden checken een nieuwe outfit bij B1 Fashion, terwijl de moeders de laatste damesmode passen bij Jeroen Beekman. Ook de heren, vaders en vriendjes kunnen met een gerust hart meekomen. Een paar schoenen van Soeterboek, een nieuwe jeans bij De Garage of proef een goed glas whisky bij een van onze slijterijen.

De 100+ winkels op het gebied van mode, lifestyle, wonen, food en meer maken Barneveld tot een gezellig winkelcentrum.

Meer weten? Bekijk hier het complete winkelaanbod.


Horeca

Niet alleen de Barneveldse winkels, maar ook onze horeca doet zeker niet onder voor die van Veenendaal. Start de winkeldag met een espresso of latte bij Sophia’s Coffee, lunch met een uitsmijter bij Eetcafé de Gribus, plof eind van de middag neer op het terras van winebar Stads Food & Wine en maak uw dag winkelen in Barneveld compleet met een burger of steak bij B.A.S Barneveld. En dan hebben we een groot deel van de horeca nog niet eens genoemd!

Honger gekregen? Bekijk hier het complete horeca-aanbod.


Evenementen

Shoppen in Barneveld is zoveel meer dan alleen shoppen. De Barneveldse Middenstandsvereniging organiseert bijna wekelijks leuke evenementen. Van live muziek door bekende en lokale singer-songwriters tot aan activiteiten voor de hele familie als het Porsche 356 Meet & Greet en de bekende Oud Veluwse Markt.

Bekijk hier de agenda voor aankomende weken.


Dat zijn toch meer dan genoeg redenen om naast winkelen Veenendaal ook eens naar Barneveld te komen? Hopelijk tot snel!