Janse Mode Women brengt een uitgebreide mix van merken en ons enthousiaste verkoopteam zorgt ervoor dat iedere klant uniek gekleed de winkel uit gaat.

Met 14 winkels en een webshop richten wij ons op het midden en hoge segment van de betere damesmode. De vestiging in Barneveld onderging in maart 2020 een metamorfose. Het resultaat? Een moderne en toegankelijke winkel waar we trots op zijn. Niet alleen het interieur werd aangepast ook de pui kreeg een compleet nieuwe look. De start van Janse mode is in 1906 gestart, bijna 115 jaar geleden. Inmiddels staat de 4e generatie aan het roer. Het succes is te danken aan de trouwe medewerkers die iedere dag met enthousiasme klaarstaan voor alle klanten. Wij staan voor een gastvrij onthaal en een goed persoonlijk advies.

Merken

De merken Esprit, Free|Quent, Geisha, Poools, Red Button, Mos Mosh en Summum zetten de toon in het jongere bereik. Voor een representatieve outfit slaag je met merken als Betty Barclay, Expresso, Taifun en Monari. In het iets klassiekere bereik wordt met Gerry Weber en Frank Walder een actueel en veelal kleurrijk assortiment gebracht. Dat deel van de collectie bevind zich achterin de winkel. Ook broeken met een uitstekende pasvorm koop je bij Janse mode. Cambio, Gardeur, Rosner en Zerres voeren hier de boventoon. Op zoek naar een jas? Wij staan bekend om ons uitgebreide assortiment jassen met merken als Reset, Rino&Pelle, Beaumont en Creenstone. Met de collectie van Be nice en Onesto bieden wij een uitgebreid assortiment met pullovers, vesten, T-shirts, broeken, blousejasjes en blazers. Dit deel van het assortiment heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Klik hier voor het totale merkenoverzicht.

Tot snel in onze winkel en 24/7 in onze webshop. “

Jan van Schaffelaarstraat 22-24,
Barneveld

0342-491875

 
Janse Mode logo