Zwembad
De Veluwehal heeft twee zwembaden. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25×13 meter en er is een instructiebad met een afmeting van 15×11 meter. Er is een apart peuterbad met verschillende sproeiers.

 

Sporthal
Onze sporthal biedt een verrassende hoeveelheid mogelijkheden. Met een vloeroppervlakte van maar liefst 2.200 m² kunnen we als gastheer fungeren voor ruim 2.000 bezoekers.  Dankzij zijn veelzijdigheid kan de sporthal op vele manieren gebruikt worden. Zo kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar een concertzaal, examenzaal of sportveld. Natuurlijk zijn ook andere doeleinden bespreekbaar. De zaal is bovendien groot genoeg voor zeven volleybalvelden die tegelijk bespeeld worden en voldoet aan alle officiële eisen van NOC-NSF (Het Nederlands Olympisch Comité).

De sporthal is te verdelen in twee zalen, zaal A en zaal B. Zaal A beschik over de volgende sportvelden: vier volleybalvelden, één zaalvoetbalveld, één korfbalveld, één handbalveld, één zaalhockeyveld, vier badmintonvelden en één basketbalveld en heeft een afmeting van 44 x 28 meter.

In zaal B is belijning te vinden voor dezelfde sporten als in zaal A, alleen beschikt zaal B over drie volleybalvelden en heeft zaal B een afmeting van 42 x 22 meter.

Daarnaast kunnen we de sporthal in een handomdraai veranderen in een sfeervolle concertzaal of een ruime locatie voor beurzen. Met onze sporthal kan je alle kanten op! Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier om de opties te bespreken.

Toneelzaal
In ons pand is tevens een toneelzaal aanwezig. Deze zaal heeft een afmeting van 15 x 18 meter en beschikt over een podium. Het podium heeft een afmeting van 14 x 8 meter.

Adres: Nieuwe Markt 6, Barneveld

www.optisport.nl/veluwehal