Op vrijdagavond 13 oktober a.s. staat het dorpscentrum van Barneveld voor het achtste jaar in het teken van de sfeervolle Jigler Run by Night. Vanaf 18.45 uur kunnen deelnemers hun chip en startnummer afhalen bij de inschrijftenten van Run2day op het Raadhuisplein. Schrijf jezelf vanaf 16 augustus in.

Om 20.00 uur klinkt het startschot voor zowel de 10 kilometer, de 5 kilometer en de bedrijvenrun. Start en finish van beide afstanden vinden plaats op het Raadhuisplein.

Startpunt & parcours

Het start- en finishpunt van de Run by Night is op het Raadhuisplein. Het parcour bestaat uit een ronde van 5 kilometer. Er zijn twee afstanden waar je uit kunt kiezen: 5 kilometer (bedrijvenrun en reguliere inschrijvingen) en 10 kilometer voor de fanatieke lopers. Toiletten en kleedkamers zijn aanwezig. Er zijn geen kluisjes en de organisatie is niet aansprakelijk voor het verlies van waardevolle spullen. Inschrijven kan via: https://www.runbynight.nl/

Kosten

Het inschrijfgeld voor de Run by Night bedraagt €12,50 per deelnemer, inclusief chip, startnummer en een Run by Night hardloopshirt.

Voor een juiste tijdregistratie is het belangrijk om de chip aan je veter vast te maken en niet in je zak te stoppen. Zorg dat je de chip na afloop direct weer bij ons inlevert.

Deelnemers & aanwezigen

Zowel deelnemers als toeschouwers roepen wij op om er een sfeervolle en gezellige Run by Night van te maken. Lichtjes, fluoriserende kleding, veters, lichtgevende ballonnen, alles is toegestaan!