Pasen ziet er voor iedereen dit jaar anders uit. Ook bij ons in het centrum hebben we de plannen gewijzigd. Maar dat betekent natuurlijk niet dat er niets te doen is! Dit weekend zijn er 2 paasacties:

1. Online paaseieren zoeken

Op de websites van ondernemers zijn paaseieren verstopt. Heb jij een goede speurneus en weet je alle eieren te vinden? Dan ligt er binnenkort een verrassing voor jou klaar! Klik hier voor meer informatie over de actie en bekijk de lijst met deelnemende ondernemers 🙂

2. Kleuren voor Pasen

In deze tijd kan het centrum zoveel kleur als mogelijk is gebruiken. Kleur jij daarom met ons mee? Alle ingeleverde kleurplaten hangen we in het dorp op, zodat het er deze Pasen gezellig uitziet 😀 Iedereen die meekleurt maakt 5x kans op een speelgoedbon t.w.v. 25 euro.

Doe jij ook mee?
Print deze kleurplaat, kleur hem in, schrijf jouw gegevens (naam, leeftijd en telefoonnummer) achterop en lever de kleurplaat uiterlijk 11 april in bij Ward’s Art op Het Dijkje. Deelnemen kan tot 12 jaar, per leeftijdscategorie kiezen we een winnaar uit. Op dinsdag 14 april nemen we contact op met de winnaars. Veel kleurplezier!

Klik hier om de kleurplaat te downloaden