Tijdens deze dag staat het kind centraal. Verdeeld over ons centrum is er van alles te beleven voor kinderen. Bekijk hieronder een indicatie van het programma!

kids festival

PROGRAMMA:
Welke activiteiten kan je zoal verwachten tijdens deze dag?


buurman en buurmanBOUWEN MET BUURMAN & BUURMAN:
Buurman & Buurman zijn echte klussers en nu kunnen de kinderen samen met hen gaan klussen tijdens dit unieke event in samenwerking met Sluban.

Kinderen mogen hun creativiteit loslaten op stapels kleurige blokjes Sluban om zo de mooiste bouwwerken te maken. Tijdens het maken van hun bouwwerk krijgen zij tips en aanwijzingen van Buurman & Buurman. Die tips kunnen de kinderen natuurlijk goed gebruiken tijdens het vervaardigen van hun bouwwerk. Iedere deelnemer gaat na afloop naar huis met een Sluban Give-Away. Hiermee kunnen zij thuis ook nog de mooiste bouwwerken te kunnen maken.


joost
GOOCHELAAR JOOST:
Hoi! Mijn naam is Joost. Ik ben geen ’traditionele’ goochelaar; er zitten geen grote dozen, geen luxe apparatuur, vogels, konijn of flexibele assistenten in mijn voorstellingen. Alleen mijn koffer en ik. Mijn streven is om mensen – kinderen en volwassenen – te entertainen. Daarbij worden goocheltrucs gebruikt, die zorgen voor een lach en verbazing bij iedereen.


belledame
BELLE DAME:
Als Belle Dame ben ik inzetbaar als ‘Bellenartiest’ voor elke doelgroep. Een blikvanger bij elk evenement buiten. De verwondering van kleurrijke Superbellen is een feest. Met een mobiele kar verplaats ik me door elke binnenstad of over elk evenemententerrein. Ik verspreid zo graag ‘luchtig vermaak’. Als Belle Dame geef ik hierbij ook graag de stokjes uit handen en laat ik zo de ander ook het bijzonder gevoel ervaren. Elke mens en elke bel is weer uniek. Het nakijken van de bellen is een feest! (*foto: Bram vd Heuvel)


schminken
SCHMINKEN & GLITTER TATTOO:
Laat je vandaag ook gratis schminken of zet een stoere glitter tattoo.TAEKWONDO CLINIC:
Altijd al eens meer willen weten van deze sport? Vandaag geeft de Barneveldse Taekwondo vereniging een clinic op het torenplein.


basketbal
TOWERJUMPERS:
Tower Jumpers Barneveld is een basketbalvereniging van en door zijn eigen leden, waarbij we de doelstelling hebben om, in combinatie met een gezellig verenigingsleven, iedereen op zijn of haar niveau verder te ontwikkelen. Vandaag kan je deze vereniging beter leren kennen en zelf ook een balletje gooien 😉