Bereid je voor op de feestelijke Intocht van Sinterklaas op 18 november in Barneveld!

Traditiegetrouw komt hij dit jaar weer aan rond 13.30 uur op station Barneveld Centrum. Wegens onvoorziene werkzaamheden kan Sinterklaas dit jaar niet zoals gebruikelijk met de trein in Barneveld arriveren. Maar vrees niet! Sinterklaas heeft een verrassend alternatief vervoermiddel geregeld! De plaatselijke Harmonie zorgt voor gezellige Sinterklaasklanken. De optocht vertrekt richting Raadhuisplein waar Goochelaar Joost het publiek opwarmt met een speciale Sinterklaas voorstelling. Barneveld, maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol lachende gezichten, sprankelende ogen en onuitwisbare herinneringen!

intocht

Globaal tijdschema Intocht van Sinterklaas. Tijden kunnen afwijken!!

13.25  uur    :  Aankomst Sint en Pieten Station Barneveld Centrum.

13.30  uur    :  Start Sinterklaasshow van Goochelaar Joost op het Raadhuisplein

13.45  uur    :  Ontvangst Sint op Raadhuisplein + optreden DanceFloor

Aansluitend  :  Sint en Pieten doen een ronde door het centrum.

15.00  uur    :  Sint gaat rusten en de Pieten zullen zich verspreiden door het centrum.

16.30  uur    :  Pieten vertrekken uit het centrum om te rusten voor de zware nacht

* De Barneveldse Harmonie zal op het station zorgen voor de muzikale omlijsting. Ook wanneer Sint en zijn Pieten een ronde doen door het centrum zal de Harmonie voorop gaan in de optocht.

Wanneer is het Sinthuis open?

Het Sinthuis is dit jaar te vinden op Emmastraat 11 en is geopend op woensdagmiddag 22 en 29 november van 13.00 – 16.00 uur, zaterdagmiddag 25 november en 2 december van 13.00 – 16.00 uur. Bovendien is GOB het Kuikentje op woensdagmiddag aanwezig met een Photobooth, zodat iedereen met Piet op de foto kan. Vergeet niet de foto mee te nemen als aandenken aan dit bijzondere bezoek! Op vrijdag 1 december mogen kinderen van 18.00 – 20.00 uur stilletjes door het Sinthuis sluipen, omdat Sint dan al in bed ligt. Hij moet immers uitgerust zijn om ’s nachts over de daken te gaan.