Laat je meenemen naar de magische wereld van Candlelight Shopping in Barneveld Centrum! Het hart van dit bruisende centrum wordt omgetoverd tot een betoverend kerstdorp, waar warmte, gezelligheid en verwondering samenkomen .

Sfeervol
Op deze bijzondere avond, waar de normale etalageverlichting plaatsmaakt voor sfeervolle verlichting, kaarsen en gezellige haardvuren, komt de magie van Kerstmis echt tot leven. Barneveld ademt de feestelijke sfeer, met talloze activiteiten die je in de kerststemming zullen brengen.

Koren
Verken de charmante straten en duik in de gezellige winkels, waar je wordt begroet door de hartelijke glimlach van lokale winkeliers. Maar Candlelight Shopping gaat verder dan alleen winkelen. Geniet van betoverende optredens van lokale koren die de lucht vullen met prachtige kerstklanken. Neem deel aan speciale acties en aanbiedingen in de winkels, waardoor je je kerstinkopen met een glimlach kunt voltooien.

Straatartiesten
Laat je verrassen door de straatartiesten en betoverende acts die het centrum van Barneveld tot leven brengen. Verlies jezelf in de heerlijke geuren van winterse lekkernijen en ontdek de lekkerste hapjes en drankjes die je alleen tijdens dit magische evenement kunt proeven.

Dickens
Maar dat is nog niet alles! Tijdens Candlelight Shopping worden de straten van Barneveld bewoond door personages uit een ander tijdperk, de Dickens-figuren. Ze voegen een extra vleugje nostalgie toe aan deze magische avond, en je kunt ze ontmoeten terwijl je door de geplaveide straten wandelt.

Kortom, Candlelight Shopping 2024 in Barneveld Centrum belooft een onvergetelijke avond te worden, waar je samen met vrienden en familie kunt genieten van de betovering van dit prachtige evenement. Kom en laat je verwonderen door de warmte en magie van Candlelight Shopping dat Barneveld in één groot kerstdorp verandert.

candlelight