Tijdens de Barneveldse Modeweek staat ons centrum in het teken van de mode. In de breedste zin van het woord. Ontdek de nieuwste trends op fashiongebied, maar ook welke woonitems helemaal hot zijn en wat voor gadgets ons leven dit jaar nog makkelijker maken.

De hele week kans op mooie prijzen!

Shop woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag bij de 70+ deelnemende winkels (te herkennen aan de posters in het raam) en maak elke dag kans op mooie prijzen. Van fashioncheques tot aan Ray Bay-zonnebrillen. Én je maakt kans om tot 500 euro terug te winnen. Iedereen die tijdens de Barneveldse Modeweek iets koopt en zijn gegevens achterlaat doet automatisch mee. Dat is nog eens leuk shoppen!

Dat mag je niet missen

De hele week door organiseren winkeliers zelf activiteiten. Bijvoorbeeld modeflitsen, gratis kleuradvies, extra korting of een visagist in de winkel. Er is van alles te doen! Zaterdag 14 april wordt het helemaal gezellig in Barneveld Centrum. Er zijn modeshows, muziek van de Barre Bloazers, entertainment van Jazz Dance Yvon Tomasoa én Het Mobiele Naaiatelier komt naar Barneveld toe. Neem een kledingstuk mee en laat het gratis pimpen door de dames. Zo ga je helemaal fashionable de zomer in.

Houd onze social media-kanalen goed in de gaten voor het laatste nieuws. En tot bij de Barneveldse Modeweek 2018!